Autodata training

Kimmo Yllö tmi, Autodatan valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa

Mullistamme tavan, jolla käytät Autodataa

Autodatan juhlistaessa 50. vuottaan autokorjaamoiden tukena meillä on ilo julkistaa autonkorjauksen uusi kätevyys- ja tehokkuustaso, jolla voit mukautua alan muutoksiin entistä nopeammin.

Juhlan kunniaksi Autodata-tuotetta on parannettu lisäämällä siihen suoran pääsyn yli 350 tekniseen verkkokoulutusvideoon.

Syyskuun 2022 lopusta alkaen Autodatan tilaajilla on automaattisesti pääsy korkealaatuisiin koulutussisältöihin, jotka kattavat seuraavat avainalueet:

Sähköjärjestelmät   |   Moottori   |   Alusta   |   Voimansiirto   |   Kuljettajaa avustavat järjestelmät
Ilmastointijärjestelmä   |   Vianmääritys   |   Huolto   |   Hybridi- ja sähköajoneuvot

Tämä videosisältö yhdistää saumattomasti virallisesti lisensoidut valmistajatietomme 175 valmistajalta yhdeksi lyömättömäksi huolto-, kunnossapito-, vianmääritys- ja korjaustietopaketiksi.

Saat tästä muutoksesta kahdentyyppistä hyötyä:

Voit etsiä videosisältöä, joka auttaa sinua määrittämään tiettyjä vikoja entistäkin nopeammin. Katso tarvitsemasi koulutus napsauttamalla painiketta.
Voit käyttää tarvittaessa esitettävän koulutussisällön kirjastoa, jonka avulla asentajasi pysyvät ajan tasalla ja voivat verestää tietämystään tärkeistä aiheista, jotka ovat saattaneet päästä unohtumaan.

Ei käyttöoikeuden rajoituksia

Saat rajattoman katseluoikeuden, mikä tarkoittaa, että voit katsella mitä tahansa videota itsellesi sopivana ajankohtana ja itsellesi sopivassa paikassa niin monta kertaa kuin haluat – me emme rajoita katseluasi lainkaan.

Diagnostic and Repair -tilaajamme saavat automaattisen pääsyn yli 350 tekniseen koulutusvideoon yhdeksältä eri aihealueelta, kun taas Service and Maintenance -tilaajat saavat käyttöönsä yli 150 videota.

Helposti pureskeltavaa videosisältöä, joka on erityisesti suunniteltu korjaamoympäristöön

Videomme eivät sisällä raskassoutuista sisältöä tai teoriaa. Useimmat Autodatan videot ovat pituudeltaan korkeintaan 10 minuuttia, ja niissä esiintyy alan asiantuntijoita, aitoja ajoneuvoja ja yksityiskohtaisia 3D-animaatioita. Jokainen video on suunniteltu katsottavaksi tarpeen mukaan ajasta ja paikasta riippumatta – jopa sen ajoneuvon sisällä, jota parhaillaan käsitellään.

 Tukea työvoimallesi

Autodata-tilaajilla on nyt pääsy kaikkein kustannustehokkaimpaan tapaan kouluttaa henkilöstöä ja pitää näiden taidot ajan tasalla. Tämä koulutusmuoto on myös kätevä vaihtoehto kalliille, työpaikan ulkopuolella tapahtuville teknisille koulutuksille.

Vähennät asentajien kurssi- ja matkakuluja sekä aikaa, jonka he ovat pois töistä. Voit kirjautua sisään Autodata-palveluun ja käyttää niitä koulutussisältöjä, jotka vastaavat asentajiesi tarpeita. Koulutussisällöt eivät pelkästään opeta uusia teknologioita vaan myös tarjoavat vahvan perussisällön, jonka avulla asentajat voivat kerrata tietojaan ajoneuvoteknologioista.

 Asiantuntemusta tarpeen mukaan

Tarpeen mukaan esitettävät vianmääritysvideot tarjoavat asentajille tehokkaan viitetyökalun, jolla he voivat tarkistaa korjauksiaan reaaliajassa. Jatkuvasti kasvavaa koulutusvideoiden kokoelmaamme, jonka asiantuntijat ovat suunnitelleet asiantuntijoille, voidaan käyttää häiriöiden ja viivästysten torjumiseen ja maksimoida samalla sekä tuottavuus että asentajien taitojen parantaminen.

Sinun ei tarvitse nostaa sormeakaan!

Palveluun oikeutetut tilaajat saavat tämän parannuksen automaattisesti ilman ylimääräisiä rekisteröitymisiä, kirjautumisia tai salasanoja – kirjaudu vain sisään ja aloita koulutus!

Autodata pähkinänkuoressa

  • Autodatan tiedot on hankittu suoraan yli 160 laitevalmistajalta, ja ne kattavat tällä hetkellä 43 000 ajoneuvomallia ympäri maailman.
  • Autodatan tekniset tiedot kattavat jopa 99 % tiellä liikkuvista ajoneuvoista.
  • Palvelusta löytyy yli 17 500 värikoodattua kytkentäkaaviota komponenttihaulla

Meiltä myös Snap-on ammattikorjaamojen kestävät ja laadukkaat työkalut. Liity sinäkin tyytyväisten Snap-on käyttäjien joukkoon! Kysy lisää!

Autodata Suomi

Kimmo Yllö tmi
Puh. 0400 66 66 88
kimmoyllo@gmail.com

© Kimmo Yllö tmi | Tietosuojaseloste
Valtuutettu Snap-on jälleenmyyjä | Solera Autodatan valtuuttama jälleenmyyjä
snaponsuomi.fi | autodatasuomi.fi | kimmoyllo.fi